Pages



Monday, May 14, 2012

Segmen : Saya blogger dari Universiti

Assalamualaikum . Hello . Waah ! First time ni Hafizati join segmen ni . Bhahaha . Kakak lah yang ajak join segmen ni . Hafizati tak pernah lagi join mana-mana segmen coz jarang buka blog lama-lama untuk check blog orang . So , thank you kakak coz ajak adik join segmen ni . Boleh tambah kawan kan . Ngee , >_<

Comel ann banner ? #HafizatiSuka>_<

So , kalau korang nak join segmen ni jugak bagi yang akan menyambungkan pelajaran ke Universiti dan sedang belajar di Universiti sila tekan sini . 

Saya akan menyambungkan pelajaran di Univeristi Teknologi Mara (UiTM) di Kedah dalam jurusan Undang-undang bagi peringkat Asasi atau pun Foundation . 

P/S : Muhammad Safar , Okey tak segmen ni ?
I <3 you , Boo !

Terima kasih kerana sudi membaca. May Allah bless Us always

5 comments:

  1. thnk dear join sgmen ni...wah..thniah dpat smbung blaj...bkal lawyer la ni yea?hihi...

    ReplyDelete
  2. melawat orang utara... berjiran la kiteee...

    ReplyDelete
  3. Afifah : Welcome dear . Insya-Allah . Doakan saya ye . :)

    Kotak mancis : Jiran ? Dapat mane ? Salam perkenalan lah ye jiran :)

    ReplyDelete
  4. salam kenalan:) sy blogger dari UUM..jom2 singgah blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
  5. kita pon join..sila lah jenguk :)

    http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti-by.html

    ReplyDelete